Přinášíme další vychucený recept - asijské jídlo, jak se patří!

Ingredience na 2 porce:

1 bílé tofu na kostičky
Menší brokolice na tenké hlavičky
Červená cibule na plátky
1 velký stroužek česneku na plátky
2 hrnky uvařené Basmati rýže (=1 hrnek neuvařené)
sůl & pepř
pražené sezamové semínko na posypání

Zálivka:
2 lžíce sójové omáčky
1 lžíce kokosový nektar (nebo agáve sirup, med, apod.)
1 lžíce rýžový ocet 
1 lžíce rybí omáčka 
1 lžíce Mirawa Mikin (rýžové víno) 
3/4 lžíce Red Demon
2 lžičky sezamový olej


Postup:
Tofu omotáme do silné vrstvy ubrousku nebo útěrky, zatížíme a odložíme.
Uděláme zálivku smícháním všeho se vším, odložíme.
Nakrájíme cibuli, česnek, brokolici a tofu.

Tofu řádně osolíme a opepříme z obou stran, poté osmažíme na olivovém oleji a odložíme do mísy.
Na stejné pánvi zprudka osmažíme na lžíci oleje cibuli, po minutě přidáme česnek a brokolici a zprudka smažíme a mícháme 3-4 minuty, než je brokolice dokřupava.
Zalijeme zálivkou a minutu povaříme.

Na závěr posypeme praženým sezamovým semínkem a podáváme s basmati rýží.

Vyrobeno v Česku

Jsme regionální výrobce. Omáčky vyrábíme s láskou k chilli již od roku 2012

Vymazlená chuť

Naše omáčky pozvedají chuť vašeho jídla na jinou úroveň

Dlouhá trvanlivost bez chemických konzervantů

Aby vám mohly naše omáčky rozdávat požitek co nejdéle, používáme kombinaci osvědčených přirodních konzervantů.